tisdag 21 september 2010

Tvätt = Ett Irritations Moment..

.. iaf för mig. Jag har blir lika irriterad varje gång Kärleken har lekt med tvättkorgen.. Visst är jag glad för att han gör det.. men varför inte bara tänka samtidigt. Eller kanske är jag lite konstig.. Kan vara så med.. Inte för att jag tror det ..
Men.. Vi är 2 personer i detta hushåll.. vi har ofta tvätt som om vi vore 25 eller nja ok minst 4 iaf..
Jag har mitt sätt att göra det på.. man tvättar ljust och man tvättar mörk.. Här är vi lika.. *wohhoo* sen ser jag till att de strumpor som hör i hop kommer i tvätten (om båda ligger i tvättkorgen) jag bara HATAR att lägga in en ensam strumpa i skåpet i väntan på att nästa ska bli tvättad.. Detta är inget moment som min MAN har tagit åt sej.. I går var det 5 strumpor som inte hade någon kompis när det skulle in.. Nää se då kommer kompisen ut ut tvättmaskinen för torkning.. *ggrrrr..*

Sen.. har jag oxå ett moment för att göra det enkelt vid ihop vikning osv.. jag hänger strumporna kompis + kompis så behöver jag inte leta över hela torkstället efter just den andra kompisen.. Då går det mycket lättare och fortare.. Sen har jag ytterligare ett moment och det är att hänga mina underkläder på ena sida (mot min garderob) och Andreas mot hans garderob.. Detta är inte heller något som han snappat upp..Utan här hänger vi allt huller om buller.. Åh jag blir lika irriterad varje gång, men de hjälper inte att förklara för honom det lixom fastnar inte..

Nåväl.. det var dagens I-Landsproblem för mig..

Hej Hopp..

3 kommentarer:

  1. oj oj! Hemma hos oss har vi sådär 100 strumpor som saknar kompisar!!

    SvaraRadera
  2. Haha, känner igen det där. Min man liksom...knyter ihop sina strumpor innan han slänger dem i korgen, ska man stå där då och knyckla upp dem alla sen?? Näe... jag tvättar dom så som dom ligger och nu har han bara små hårda förtvinade bollar till strumpor..moahahaah

    SvaraRadera
  3. Haha...Typiskt karlar! Jag Kör samma metod som Ulrika, bara o hoppas att mannen tröttnar på sina "strumpbollar" så småningom!!

    SvaraRadera