lördag 21 maj 2011

Ånger ...

och illa mående.. Jag säger bara fy faen. Jag mår verkligen som en potta bajs.. Detta känns som världens jävligaste maginfluensa.. fast utan att spy och möga då.

Just i går och i dag och framför allt första dagen/natten efter operation ångrade/ar jag mig som faen.. Men de är som min vän Johanna sa : Man ångrara sej då man mår som värst sen när man mår bättre är man glad att man gjorde det.

Jag tackar gudarna för att vi fick utskrivet Illamående piller.. för dessa lever jag på just nu. Jag och mina piller..
Sen är det det här med maten/drycken.. Jag klara det inte.. Jag mår kräk illa av tanken på varm mat, de där varma sopporna man ska äta till lunch och middag. Jag äter /dricker mina näringsdrycker. Och att äta som den där skalman klockan som står på papperna är kört. Det tar minst 1 timme för mig att få i mig 1 dl vatten. Och då ska man komma upp i 1500-2000 ml dagligen.. Kyss mig i bakdelen.. Jag har hamnat på max 1385 de 2 sista dagarna.. Fint det ju..
Nä de tyckte inte sköterskans som ringde hem dagen efter OP. Hon menade på att jag måste få i mig mer annars behövde jag kanske komma in och få dropp.. Det är kul när det e är jul..

Jag kan iaf sova på nätterna. Har hittat min sida.. och där ligger jag pall som en flodgroda..

Nä nu ska jag ulka vidare en våning upp och tycka synd om mig själv.. *hopplöst*

Kram på er och ha en bra lördag i solen!!

2 kommentarer:

  1. Välkommen hem och välkommen till den andra sidan! :)
    Jag mådde också pest och pina i början, hade skitsvårt att få i mig varm soppa. Jag ulkade bara jag tänkte på det. Och hela första veckan gick varenda minut på dygnet åt till att äta eller dricka.
    Men jag lovar dig, det blir bättre! Du är fortfarande öm efter ingreppet, du är svullen i maggen men det kommer ge med sig och då blir det bara lättare och lättare.
    Min dietist sa att om jag nu hade svårt med den varma soppan så var det inga problem med att äta kallt, bara det bestod av ordentligt med protein. Att du mår illa är också naturligt, men om du inte får i dig mat hamnar du i en ond cirkel och det blir bara värre. För att komma över illamåendet behöver du tvinga i dig maten.

    Men du, det här kommer gå så bra! Du får bara ge dig kropp tid till förändringen :)
    STOR KRAM!

    SvaraRadera
  2. Usch låter inget vidare, men jag tänker på dig, och nu kan det bara bli bättre!!!

    SvaraRadera