måndag 3 maj 2010

Möhippa/Svensexa..

Så här underbart vackra var vi.. rena rama radar paret... Eller hur??

Lördag morgon, kl är strax innan åtta när Andreas frågar mig om jag ska gå upp med honom.. halvt yrvaken säger jag snällt att jag tänkte ta och sova en liiiiiittteeeennnnn stund till.. bara en pytte liten till si så där 11 -12 snåret..(detta vet han dock inte) Han säger inte emot utan gör sej redo för att ta ut Baltazar..

Stax därpå ringer det på Dörren... först en gång.. åh igen .. ett ihärdigt plingande och bankande på dörren.. Andreas kommer i 190 upp för trapporna... -NU KOMMER DOM, vad var det jag SA!! Han hade på fredagen frågat mig om jag inte var nervös.. Åh de var jag ju så klart inte ALLS.. Jo det var jag redigt NERVRAK.. men alla skulle ju jobba så de var lungt... In detta nuet insåg jag att jag var grund lurad!!!

Jag menar att han får ju klä på sej och öppna.. -JAG är NAKEN säger han och drar åt sej en handuk innan han pinnar ner... för att efter ett par sek. återvända halvt hysterikt upp för trappan..

-De håller för titthålet.. Jag vågar inte öppna.. Det får DU göra..

-JAG?? Vem är mannen här, muttrar jag och tar mej ner för trapporna.. sant man ser inte ett JÄDRANS skit i titthållet.. Men jag måste ju öppna.. Joo tjo balle va bra det gick.. det är totalt stopp utanför dörren.. Nu kan jag tala om att jag är redigt rädd.. på ovanvåningen står fortfarande Andreas.. här står jag ensam och möter min sista stund.. har jag så hämska ovänner är en tanke som flyger genom huvudet.. Eftersom inte dörren går att rubba .. låser jag den igen medans de forstsätter, banka och plinga.. Baltazar har vi de här laget startat en egen gosskör med alla stämmor som finns!! =)) Jag kommer på den underbart briljanta iden att jag tittar genom titthålet.. (för om någon nu vill döda så kan de ju inte skjuta genom dörren när den är låst*PUCKO*) Men när jag öppnar där ser jag Lindas gigantiska mage och hennes små ben.. En ljuv stämma hörs från mig - NÖTTER!!

Dörren äppnas och de är dax.. strax efter kommer killarna för att plocka Andreas.. Vi får värsta frullen uppdukad.. körsbärsvin att snappsa och varsen ÖL.. sikken fulle.. man är ju halvt rund under fötterna innan kl är 10:00, sen är det dax att spöka ut oss för äventyr på i Klippan.. SÄLJA GRÄDDBULLAR.. detta måste man ju vinna.. Först tänkter man.. Herre gud detta kommer aldrig gå.. sen är man så inne i det att det är svårt att sluta.. men på 40 min.. fick jag ihop nästan 300:- och Honey 350:-, men då hade han lyckats få in 300 hundra lasar.. Jag jobbade ju mer för mina pengar... Så jag vann ändå =)) (säger vi)... Efter detta fick vi i uppdrag att måla av varandra på varsen tavla i olika rum.. sedan bar det ner till Pizzerian där vi fick göra våra egna pizzor.. där fick vi oxå nästa uppdrag.. att samla in råd från allmänheten på hur man får ett äktenskap att fungera.. sedan skildes vi åt.. vår kamera åkte med killarna därför finns de inte många mer foto på mig här och nu.. Kommer senare..

I HBG kom nästa uppdrag.. Klipp av Killarns tvättrådslappar på kalsongern.. *Hick..* Är ni helt galna.. men de gick ganska bra.. förutom att jag nu vet att HALVA HBG går utan UNDERKLÄDER.. de var iaf vad de sa så då tror jag på det.. Flörtade till mig en Hello Kitty Nalle.. måste varit min heta klänning och kläma i håret som gjorde att killen i de ståndet föll som en fura!! =))

Sen fick jag tura lite med båten till Danmak.. god piknick fick jag där åh massa god Alkohol..sen fick jag handla för mina intjände pengar.. (bilder på de kommer sen)..kvällen avslutades hemma hos L & J där vi grillade...

Min heta blivande man i sin outfit...

Så är het var han bakifrån... =)))
Vill tacka Veronica, Glenn, Sandra, Christian, Linda,Jimmy och Patrik för en dag vi ALDRIG kommer glömma.. - Åh på frågan Vad var de bästa med dagen?!"!
ALLT är det enda vi kan säga.. ALLT... Ni har lyckats så himmla bra.. Åh vi Älskar er ALLA!!
TUSEN TUSEN TACK.. vi vet inte hur vi ska kunna tacka nog för detta!

2 kommentarer:

  1. HAHA, sköna kläder ni fick!! Verkar varit en oförglömlig dag!!! :-DD

    SvaraRadera
  2. bra skrivet som vanligt.... håller med om en superlyckad dag.... när ska ni förnya era löften så vi kan ta en runda till med nya galenskaper o upptåg?? älskar dig vännen! /sandra

    SvaraRadera