lördag 16 april 2011

Upphittat..

Det ringde en Kvinna tidigare i dag och sa att hon hittat mina kort.. Tusen tack säger jag. Tänk att det finns underbara människor som gör det som är rätt.
Hon kommer hit med dem i eftermiddag.. då hon skulle till sina föräldrar som tro det eller ej bor i samma hus som vi fast i en annan port..

Snart dax att rota fram sommar kläder i garderoben och ev tvätta sådan som behövs inför resan till Uppsala som för oss vidare till Turkiet.. Om bara 1½ vecka.. Underbart..


Ska köpa en sådan är nästa vecka.. Vi har en röd som vi fick i bröllops present. Men vi vill ha vars en.. Åh jag älskar ju ROSA så jag fick välja färg.. Grå eller ROSA!! Åh givetvis blev det Rosa!! Så vi köper den när vi kommer till Uppsala.. 649:- Helt Ok pris!! Dessutom lätt och smidig och på 4 hjul. Kan det bli bättre.. NOPE..

Nu ut med det 4 benta djuret som dessutom har "kräksjukan" han pjukar titt som tätt.. Stackarn.. Och han blir lika glad varje gång man säger "Stackar mattes hjärta" då går röven i 190 och han tycker att vi ska hångla.. Men ne ne Matte vill in te..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar